Nieuws

Concert Tienhoven viert het leven

Beste muziekliefhebber,

Graag brengen we u in deze folder op de hoogte van onze plannen voor komend jaar. Vanwege het

coronavirus zal onze concertagenda er anders uitzien dan normaal. Als bestuur zijn we gedreven de uitdaging aangegaan en uiteindelijk hebben wij een manier gevonden om met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM u toch een veilige concert- beleving te kunnen bieden. Dit met de sfeer en kwaliteit die u al 27 jaar van ons gewend bent. Alle drie de concerten worden iets ingekort en vervolgens twee keer achter elkaar uitgevoerd. Op deze wijze zorgen we ervoor dat we

voldoen aan het maximaal aantal bezoekers en kunnen we tevens de benodigde afstand tot uw medebezoekers garanderen. We volgen de mutaties van het RIVM op de voet en ventileren deze op deze website.

Concert CelloOctet verplaatst naar 12 maart 2021

Concert CelloOctet verplaatst naar 12 maart 2021

Beste muziekliefhebbers,

Het zijn roerige tijden en wij hopen vooral dat u allen gezond bent.

Wij willen u hartelijk danken voor de begripvolle reacties die we hebben ontvangen van velen naar aanleiding van ons vorige bericht.

We zijn dan ook heel blij u te kunnen mededelen dat wij met het CelloOctet een nieuwe datum hebben gevonden om het concert van afgelopen 20 maart alsnog te laten plaatsvinden.

De nieuwe datum is vrijdag 12 maart 2021 op de gebruikelijke tijd. Uw reeds gekochte en verzonden kaarten blijven geldig voor het concert van volgend jaar. We hebben ervoor gekozen om geen nieuwe kaarten te drukken en verzenden.

Het zal geen extra concert zijn, maar is onderdeel van de reeks van volgend jaar, waarvoor nog 2 twee andere concerten worden georganiseerd.

Als laatste willen wij u de mogelijkheid bieden om CellOctet Amsterdam te steunen met een donatie om deze moeilijke periode te overbruggen. Zoals u weet blijven alle musici in deze tijd verstoken van inkomsten. Wij zullen op onze website een product aanmaken dat u kunt bestellen en waarvan de opbrengsten volledig worden overgemaakt aan het CelloOctet.

Wij danken u en wensen u een goede gezondheid!

Update rondom concert van 20 maart

Beste Concertbezoeker,

Zoals u in de media heeft kunnen lezen worden evenementen en concerten met meer dan 100 deelnemers afgelast. Gezien de enorme belangstelling voor het komende concert, komen wij ruim boven dit getal.

Om deze reden zal het concert van 20 maart met CelloOctet Amsterdam helaas niet doorgaan. Als bestuur hebben wij overleg over een mogelijk vervolg. Daarbij proberen wij de schade zoveel mogelijk beperken voor de bezoekers, de stichting maar ook voor de musici, die financieel gezien zware tijden tegemoet gaan. 

Wij onderzoeken de volgende alternatieven:

  1. Verschuiven van de concertdatum naar een moment later dit jaar, met behoud van uw toegangskaart;
  2. Annuleren van het concert met terugbetaling binnen de financiële mogelijkheden van de stichting. Waarbij wij de optie willen bieden af te zien van terugbetaling en uw bijdrage te doneren aan de kunst.

Op dit moment zijn wij in gesprek met CelloOctet Amsterdam voor het vinden van een nieuwe datum. De resultaten daarvan zullen wij zo snel mogelijk publiceren.

Stichting Concert in Tienhoven