Kaarten en abonnementen

Aankomend seizoen kunnen we u trakteren op drie bijzondere concerten. Onderstaand vindt u meer informatie over de kaarten, prijzen en bestelmogelijkheden voor Concert in Tienhoven.

  1. Abonnementen (Najaars-, winter- en voorjaarsconcert) à € 58,50
  2. Losse kaarten à € 22,50

Voor jongeren tot 18 jaar hebben we een speciaal tarief: € 15,00 per concert en € 40,00 voor een abonnement. Aanvangstijd van de concerten is om 20.15, de kerk is vanaf 19.45 geopend, een half uur voor aanvang.

Vrienden van Concert in Tienhoven

De giften van de Vrienden hebben ons tot nu toe in staat gesteld concerten van hoge kwaliteit te organiseren. Om bekende musici te engageren is uw steun onontbeerlijk. Wij stellen het zeer op prijs als ook u Vriend van de Stichting Concert in Tienhoven wordt voor minimaal € 25,00 per seizoen.

Indien u Vriend wilt worden download dan het machtigingsformulier en stuur het ingevuld per post toe naar Stichting Concert in Tienhoven, Looijdijk 83, 3612 BE, Tienhoven

Ook dit jaar is er een sponsorfolder waarin we verschillende mogelijkheden beschrijven voor uw organisatie om onze serie extra te ondersteunen. Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

 

Kaarten bestellen

U kunt uw kaarten op verschillende manieren bij ons bestellen. U kunt direct bestellen via de onderstaande button en betalen met iDeal òf gebruik maken van het vertrouwde bestelformulier.

Indien u geen gebruik maakt van iDeal, download en print dan het bestelformulier. U kunt het ingevulde formulier scannen en mailen naar info@concerttienhoven.nl. (Of verstuur het ingevulde formulier per post naar Stichting Concert in Tienhoven, Looijdijk 83, 3612 BE, Tienhoven.)

Na ontvangst van uw betaling op onze bankrekening NL45RABO036.91.06.458 t.n.v. Stichting Concert in Tienhoven, wordt uw reservering verwerkt en ontvangt u de kaarten per post. Dit geldt tot uiterlijk twee weken vóór de concertdatum, daarna leggen wij de kaarten voor u klaar bij de ingang van de kerk. Geld van gekochte kaarten wordt niet gerestitueerd.

Vanaf 3 weken voor een concert kunt u ook rechtstreeks kaarten kopen bij onderstaande adressen:

  • Dorpswinkel De Kastanjehoeve in Tienhoven
  • Versteeg Verlichting, Kaatsbaan 37, Maarssen
  • Boekhandel Van Kralingen in Breukelen

Kaarten zijn tevens verkrijgbaar voor aanvang van een concert bij de ingang van de kerk, indien er nog kaarten beschikbaar zijn.

Aanvangstijd van de concerten is om 20.15, de kerk is vanaf 19.45 geopend, een half uur voor aanvang. Het familieconcert The Snowman heeft twee uitvoeringen, om 12.00 en 14.00 uur.

 

Aanrader: eten en drinken bij Het Olde Regthuys

Voorafgaand aan het concert kunt u een hapje eten bij Het Olde Regthuys tegenover de kerk. Reserveren is aan te raden, 0346 – 28 13 82. Na het concert bent u daar welkom voor een drankje.